ZAHRAN INBODY

Zahran Inbody

Adakah anda begitu mengenali siapa diri anda luar dan dalam? Adakah anda tahu keupayaan kesihatan anda sehingga kini? Saiz rupa badan belum tentu menjawab status kesihatan anda. Dengan teknologi paling canggih di Malaysia, Megaklinik Zahran menawarkan perkhidmatan Zahran Inbody.

Zahran Inbody menggunakan teknologi  Inbody 270 portable analysis untuk mengukur berat lemak, otot, dan paras air dalam badan, dan menghasilkan analisis secara menyeluruh.

Teknologi Inbody 270

Megaklinik Zahran sentiasa mengutamakan keselesaan pelanggan di dalam perkhidmatannya. Sebagai peneraju dalam membawakan teknologi perubatan terkini, perkhidmatan Zahran Inbody tidak akan melibatkan aktiviti yang membuat pelanggan berasa tidak selesa. Pelanggan hanya perlu berdiri tegak di atas peranti dalam tempoh 15 hingga 20 saat sambil memegang elektrod tangan.

Kertas keputusan seterusnya akan dicetak sebaik sahaja aktiviti ini selesai. Pelanggan digalakkan bertemu pegawai perubatan untuk mendapatkan penerangan dari kertas keputusan tersebut. Teknologi Inbody 270 ini boleh merekod kemajuan (progress) keputusan anda sebanyak 8 kali ujian untuk anda menilai tahap kesihatan anda. *Untuk menyimpan data tersebut, anda perlu memohon untuk keputusan anda disimpan disistem Cloud Inbody sebelum melakukan ujian ini (tiada caj dikenakan).

Panduan Tempahan :

Anda boleh hadir terus ke cawangan atau membuat temu janji awal melalui talian di bawah. Perkhidmatan ini hanya tersedia pada jam 8 pagi hingga 5 Petang di Megaklinik Zahran:

  • Cawangan Seksyen 9, Bandar Baru Bangi (Isnin, Selasa, Rabu)
  • Cawangan Bandar Teknologi Kajang. (Rabu & Jumaat)

Lihat Cawangan Megaklinik Zahran Di Sini.

Item Harga
INBODY Only RM 20.00
INBODY + Consultation Doctor RM 45.00
INBODY + Consultation Medical Assistant RM 25.00
INBODY + Consultation Medical Assistant with Booklet RM 40.00
INBODY + Consultation Doctor with Booklet + Blood Test RM 135.00

Blood Test : Anda perlu berpuasa 6 hingga 8 jam untuk ujian yang lebih berkesan.

Janji Temu & Maklumat Lanjut

Pakej Rybelsus

Pakej Rybelsus merupakan pakej peluang kedua bagi anda yang belum capai azam untuk kurus. Pakej ini menawarkan pil sokongan untuk membantu anda menurunkan berat badan.

Keupayaan dan gaya hidup seseorang adalah berbeza dari yang lain. Dengan itu di Zahran, pegawai perubatan kami akan memberikan konsultasi dan bimbingan kepada anda dalam proses menurukan berat badan.

Janji Temu & Maklumat Lanjut

Open chat
1
WHATSAPP US NOW
Hii 👋
Boleh kami bantu?